Kamera , endoskopska, LED, WiFi, vodootporna

42,00 (316,45 kn)

Na stanju Dostupno

3 na zalihi

SKU: 6302000 Kategorije: ,

Višenamjenska endoskopska kamera , Tracer HardWire USB, bit će savršena za svaku situaciju u kojoj se vrši pregled / pristup teško dostupnim mjestima, kao što su kanalizacijske cijevi, ventilacijski otvori, strojevi, motori, vozila itd. Odabrano područje, osvijetljeni sa 6 LED dioda (s podesivim intenzitetom svjetla) mogu se fotografirati ili snimati i pohraniti na vaš telefon / računalo.

Zahvaljujući WiFi vezi, možete prikazati sliku i upravljati njome bežično sa zaslona pametnog telefona, što olakšava upravljanje telefonom i kamerom za pregled i omogućuje vam da njima upravljate samostalno. Uređaj napaja integrirana litijska baterija od 3,7 V kapaciteta 500 mAh.

5 metara dug, kruti video kabel omogućit će vam da uvedete kameru za pregled u bilo kojem smjeru, bez efekta ‘klizanja leće’. Za razliku od fleksibilnih kabela, možete prilagoditi oblik ovog kabela kako biste ga uveli u uska mjesta i prikazali sliku tog preciznog mjesta na svom monitoru ili zaslonu pametnog telefona.

Zahvaljujući namjenskom softveru, endoskop vam omogućuje pregled i snimanje slike na vašem računalu ili telefonu pomoću USB priključka (mikroUSB na USB adapter je uključen u pakiranje).

Skup zamjenjivih vrhova (kuka, magnet, ogledalo) omogućit će vam ne samo pregled, već i hvatanje predmeta iz najužih kutaka, a zaštitna kapica omogućit će vam da koristite leću pod vodom!

Višenamjenska endoskopska kamera, WiFi, AVI, rezolucija 1600 x 1200, leća kut gledanja 70°, LED svjetlo, napajanje litijska baterija 3.7 V / 500 mAh, dužina kabela 5 met., vodootporna ( sa zaštinom kapicom )