Italvideo Split

O nama

Italvideo je prodavaonica čija je uža specijalnost trgovina elektronikom i elektronskim komponentama. Od samoga početka glavno opredjeljenje je direktan uvoz od mnogih europskih distributera i proizvođača. Na tržištu smo prisutni više od dvadeset godina. Za to vrijeme smo uspjeli izgraditi imidž dobre, odlične pouzdanosti i vjernog suradnika… Jednom riječju – partner na koga se može računati. Zahvaljujući dobroj logističkoj podršci i bogatom iskustvu zaposlenih, visokoj fleksibilnosti, sposobni smo da odgovorimo raznolikim zahtjevima klijenata. Na tržištu Hrvatske poslujemo sa preko 100 firmi, koje uživaju različite privilegije.

Na usluzi stojimo našim kupcima na adresi Velebitska 129, Split svakog radnog dana od 8 do 20 sati te subotom od 8:00 do 13 sati. Kontaktirajte nas telefonom 021/462-076 ili mailom elektronika.split@gmail.com

U ponudi imamo široki asortiman raznoraznih elektronskih dijelova i komponenti, raznih vrsta baterija (od dugmastih do olovnih), antensku opremu, veliki i šaroliki izbor led traka na 12V za razne namjene od dekorativnih do osvjetljavanja prostora, brodova, automobila i sl. Nudimo daljinske upravljače za veliku većinu televizora na tržištu, programiranje istih na licu mjesta. Također u ponudi imamo i daljince za klima uređaje, garažna vrata i sl.

Na usluzi svim maloprodajnim i veleprodajnim kupcima.