O nama

Italvideo je prodavaonica čija je uža specijalnost trgovina elektronikom i elektronskim komponentama. Od samoga početka glavno opredjeljenje je direktan uvoz od mnogih europskih distributera i proizvođača. Na tržištu smo prisutni više od dvadeset godina. Za to vrijeme smo uspjeli izgraditi imidž dobre, odlične pouzdanosti i vjernog suradnika… Jednom riječju – partner na koga se može računati. Zahvaljujući dobroj logističkoj podršci i bogatom iskustvu zaposlenih, visokoj fleksibilnosti, sposobni smo da odgovorimo raznolikim zahtjevima klijenata. Na tržištu Hrvatske poslujemo sa preko 100 firmi, koje uživaju različite privilegije.

U ponudi imamo široki asortiman raznoraznih elektronskih dijelova i komponenti, raznih vrsta baterija (od dugmastih do olovnih), antensku opremu, veliki i šaroliki izbor led traka na 12V za razne namjene od dekorativnih do osvjetljavanja prostora, brodova, automobila i sl. Nudimo daljinske upravljače za veliku većinu televizora na tržištu, programiranje istih na licu mjesta. Također u ponudi imamo i daljince za klima uređaje, garažna vrata i sl.

Na usluzi stojimo našim kupcima na adresi Velebitska 129, Split svakog radnog dana od 8 do 20 sati te subotom od 8:00 do 13 sati. Kontaktirajte nas telefonom 021/462-076 ili mailom elektronika.split@gmail.com.

Na usluzi svim maloprodajnim i veleprodajnim kupcima.